Anna Bjurstam riskkapitalisten som investerar miljarder inom wellness

January 9, 2019
Fortune Talk med Anna Bjurstam

( click to play )

Anna är wellness pionjären och riskkapitalisten som är en internationellt erkänd expert inom området och en flitigt anlitad föreläsare

I intervjun diskuterar vi wellness som investering, varför mindfulness blivit så stort och trender som mikro dosering av psykedeliska preparat, andningstekniker, yoga och shamanism för att uppleva medvetenhet och komma in i andra tillstånd.

Hör Anna Bjurstams berättelse om hur hon efter sina studier på Handels i Göteborg var med och startade Sats i Sverige, öppnade ett Spa bolag med första spat i Maldiverna och har skapat mer än 150 spa i 70 länder, såsom Six Senses, Livnordic, Raison d’Etre, Resense, Kempinski, Aman, Auriga Spa and Fitness, Tylösand, Grand Hotell m.fl. som hon sålde till ett riskkapitalistbolag i New York och idag är Anna Bjurstam delägare i Six Senses och Raison d’Etre.

Om Anna Bjurstam

Anna Bjurstam är även strategisk rådgivare Pegasus Capital Advisors och djupt involverad i deras investeringar inom wellness och nu stängs deras femte fond med ett investerat kapital på 500 miljoner dollar i bolag inom wellness och hållbarhet.

Share

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Scroll Up